LIVRARE GRATUITA LA 300 LEI
Reduceri de sezon de pana la -70%! Shop now

Thepineapple.ro

TERMENI SI CONDITII

TERMENI SI CONDITII 

Acest site www.thepineapple.ro este administrat de către DIASM FASHION STORE S.R.L. cu urmatoarele date de identificare fiscala: RO45861469. Accesul la acest site este guvernat de termenii si condiţiile de utilizare detaliate mai jos. 

  DIASM FASHION STORE S.R.L. , denumita generic THE PINEAPPLE RO, in calitate de autor/proprietar/administrator al website-ului thepineapple.ro isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui website, precum si Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile de folosire, fara nici un fel de notificare prealabila. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati. 

     Declaratia de conformitate a produselor. 

Noi  DIASM FASHION STORE S.R.L., declaram pe propria raspundere ca produsele prezentate pe thepineapple.ro si comercializate de DIASM FASHION STORE S.R.L. sunt in conformitate cu urmatoarele prevederi: standardele de firma ale producatorilor, alte regulamente comerciale. 

   Imaginile produselor prezentate pe glamyourparty.ro sunt reale, realizate in studioul propriu. 

    Termene de livrare. 

Termenul de livrare a produselor comandate de pe site-ul glamyourparty.ro, se incadreaza intre 24  si 48 ore (dar poate depasi 48 de ore in functie de zona de livrare si cat de solicitat este curierul) din momentul confirmarii telefonice a comenzii, in functie de modul de livrare ales de catre client si/sau de stocul de produse existent al magazinului. 

Comenzile plasate vineri dupa ora 14:00, sambata si duminica sunt livrate luni deoarece curierul nu ridica colete in weekend.Coletele se livreaza de luni pana vineri, curierul nu livreaza in weekend.

     Securitate. 

Daca utilizati site-ul sunteti raspunzator pentru asigurarea confidentialitatii datelor privitoare la contul dumneavoastra de acces, cum ar fi numele de utilizator si parola si sunteti de acord sa va asumati intreaga responsabilitate pentru activitatile/actiunile desfasurate pe site cu contul si parola dumneavoastra. 

Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs etc., in nici un caz nefiind furnizate/vandute unei terte parti. 

thepineapple ro nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit. 

Efectuarea de operatiuni neautorizate asupra acestui site si tentativa de efectuare a acestora, incluzand fara a se limita la: utilizarea abuziva, utilizarea frauduloasa, accesul neautorizat, modificarea, copierea de informatii in vederea comercializarii lor, blocarea accesului, samd, vor fi pedepsite conform legii. 

      Conditii de garantie. 

Toate produsele comercializate prin intermediul site-ului nostru beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor si importatorilor acestora catre DIASM FASHION STORE S.R.L

Produsele sunt noi si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte. 

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului. Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform. 

Conform O.G. 34/2014, produsele achiziționate pot fi returnate, însoțite de factură (bon fiscal), în aceeași stare în care au fost recepționate de către Cumpărator. 

Termenul de returnare este de 14 zile calendaristice, fără invocarea vreunui motiv și fără a fi aplicate penalități. Vânzătorul are obligația să restituie integral contravaloarea produsului returnat, în numerar sau prin transfer bancar. Nu se acceptă pentru returnare produsele folosite sau care prezintă modificări fizice (fisuri, zgârieturi, corodări, decolorări, deformări, ruperi, desprinderi, etc), ambalaje deteriorate sau deschise, etc. 

Garanţia se pierde în următoarele situaţii: 

– în cazul intervenţiilor sau reparaţiilor produsului executate de persoane neautorizate; 

– în cazul utilizării produsului pentru alte scopuri decât cele pentru care a fost conceput şi recomandat; 

– în cazul deteriorărilor termice şi mecanice ale produselor, datorate incendiilor, accidentelor de orice fel, intemperiilor sau neglijenţei în utilizare. 

    Sunt nemulţumit(ă) de unele aspecte legate de comandă. Cum procedez? 

Ne puteti contacta prin email la adresa thepineapplero@gmail.com, pe chatul prezent pe site in dreapta jos sau pe instagramul nostru @thepineapple.ro, va vom asculta cu atentie si vom incerca sa rezolvam problema pentru a fi un client multumit si fericit. 

   Dacă nu sunteţi de acord cu aceşti Termeni şi condiţii şi/sau cu modificările aduse lor, vă rugăm să încetaţi folosirea acestui site imediat. 

Termeni si Conditii

Thepineapple.ro furnizează produse listate pe site-urile web Thepineapple.ro și Thepineapple.ro și în magazinele noastre în conformitate cu următorii Termeni și condiții. Vă rugăm să citiți cu atenție acești Termeni și condiții, precum și Politicile noastre de confidențialitate și cookie-uri înainte de a utiliza oricare dintre site-urile noastre web sau de a comanda de la noi.

Termenii și condițiile se aplică utilizării de către dvs. a oricărui site web Thepineapple.ro și oricăror produse pe care le veti cumpără de la ei; indiferent de modul în care accesați site-ul web, inclusiv orice tehnologii sau dispozitive pe care site-ul nostru web vă este disponibil acasă, în mișcare sau în magazin

Ne rezervăm dreptul de a actualiza acești Termeni și condiții în orice moment, și orice actualizări care vă afectează pe dvs. sau achizițiile dvs. vă vor fi notificate de către noi în scris (prin e-mail) și pe această pagină.

Titturile din aceste Condiții sunt doar pentru comoditate și nu vor afecta interpretarea acestora. .

Recomandăm să tipăriți și să păstrați o copie a acestor Termeni și condiții pentru referință ulterioară...