LIVRARE GRATUITA LA 300 LEI
Reduceri de sezon de pana la -70%! Shop now

Thepineapple.ro

Povestea noastra

Buna, fetelor!

Totul a inceput in urma cu 7 ani dintr-o mare pasiune pentru haine si moda. Pana in prezent acest brand a evoluat continuu si cu siguranta nu se va opri aici! 

Articolele vestimentare pe care le alegem sunt in pas cu noile tendinte si pe gustul tuturor pentru ca ne dorim ca fiecare dintre voi sa imbrace macar un produs Thepineapple.ro!

Termeni si Conditii

Thepineapple.ro furnizează produse listate pe site-urile web Thepineapple.ro și Thepineapple.ro și în magazinele noastre în conformitate cu următorii Termeni și condiții. Vă rugăm să citiți cu atenție acești Termeni și condiții, precum și Politicile noastre de confidențialitate și cookie-uri înainte de a utiliza oricare dintre site-urile noastre web sau de a comanda de la noi.

Termenii și condițiile se aplică utilizării de către dvs. a oricărui site web Thepineapple.ro și oricăror produse pe care le veti cumpără de la ei; indiferent de modul în care accesați site-ul web, inclusiv orice tehnologii sau dispozitive pe care site-ul nostru web vă este disponibil acasă, în mișcare sau în magazin

Ne rezervăm dreptul de a actualiza acești Termeni și condiții în orice moment, și orice actualizări care vă afectează pe dvs. sau achizițiile dvs. vă vor fi notificate de către noi în scris (prin e-mail) și pe această pagină.

Titturile din aceste Condiții sunt doar pentru comoditate și nu vor afecta interpretarea acestora. .

Recomandăm să tipăriți și să păstrați o copie a acestor Termeni și condiții pentru referință ulterioară...