LIVRARE GRATUITA LA 300 LEI
Reduceri de sezon de pana la -70%! Shop now

Thepineapple.ro

Ne puteti contacta de L-V intre orele 09:00 - 17:00 pe adresa noastra de e-mail: thepineapplero@gmail.com.

DIASM FASHION STORE SRL

CUI: RO45861469
J40/5683/2022

Intrebari frecvente:

Pentru comenzile plasate de L-V intre orele 9:00-16:00, livrarea se va face in urmatoarea zi lucratoare, exceptie fiind cazurile in care curierul nu va gaseste la adresa, telefon sau perioadele de Sarbatori, Blackfriday etc. Pentru orice alte detalii legate de comanda dvs, va rugam sa ne trimiteti un e-mail pe adresa: thepineapple@gmail.com.

Va rugam sa ne trimiteti un e-mail la adresa: thepineapplero@gmail.com. In cazul in care comanda dvs nu a fost inca procesata / confirmata telefonic, o putem anula. In cazul incare aceasta a plecat din depozitul nostru, din pacate nu mai poate fi anulata.

Nu este nevoie sa aveti neaparat un cont creat pentru a putea plasa o comanda. Avantajul unui cont este ca puteti vizualiza istoricul comenzii/lor si statusul acesteia.

Gasiti toate detaliile de schimb / retur in josul paginii in categoria "CLIENTI".

Contravaloarea produsului returnat se restituie prin transfer bancar in termen de maxim 14 zile de la primirea acestuia.

Termeni si Conditii

Thepineapple.ro furnizează produse listate pe site-urile web Thepineapple.ro și Thepineapple.ro și în magazinele noastre în conformitate cu următorii Termeni și condiții. Vă rugăm să citiți cu atenție acești Termeni și condiții, precum și Politicile noastre de confidențialitate și cookie-uri înainte de a utiliza oricare dintre site-urile noastre web sau de a comanda de la noi.

Termenii și condițiile se aplică utilizării de către dvs. a oricărui site web Thepineapple.ro și oricăror produse pe care le veti cumpără de la ei; indiferent de modul în care accesați site-ul web, inclusiv orice tehnologii sau dispozitive pe care site-ul nostru web vă este disponibil acasă, în mișcare sau în magazin

Ne rezervăm dreptul de a actualiza acești Termeni și condiții în orice moment, și orice actualizări care vă afectează pe dvs. sau achizițiile dvs. vă vor fi notificate de către noi în scris (prin e-mail) și pe această pagină.

Titturile din aceste Condiții sunt doar pentru comoditate și nu vor afecta interpretarea acestora. .

Recomandăm să tipăriți și să păstrați o copie a acestor Termeni și condiții pentru referință ulterioară...